0475 54 67 78

About Us


 Ons bedrijf

Bouwwerken bulcke is een familiebedrijf; oorspronkelijk opgericht door Willy Bulcke. Het bedrijf wordt al drie generaties verder gezet en is sinds 1990 in handen van Giovanni Bulcke. BVBA Bouwwerken Bulcke heeft op dit moment een 7-tal enthousiaste medewerkers in dienst. De focus van ons bedrijf richt zich op kwaliteit, netheid en aandacht voor detail. Wij zijn een betrouwbare, ervaren en flexibele partner voor al uw bouw projecten.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de bouwsector en tal van realisaties verzekeren wij u kwaliteitsvolle en betaalbare bouwprojecten .

 Waarom kiezen voor ons?

Wij nemen trots en plezier in ons werk. Door oog te houden op detail en afwerking brengen wij ons vakmanschap alle eer aan. Door enkel gebruik te maken van hoogwaardige materialen is het eind resultaat altijd top.

Wij zijn geen beginners maar vakmensen met ervaring en toewijding. Op die manier zorgen wij voor uw tevredenheid.

Wij nemen u alles uit uw handen en nemen u zorgen weg voor de realisatie van droom. Wij bouwen van A tot Z.

Wij bouwen niet enkel maar hebben ook de nodige kennis in huis om uw het nodige advies te bieden en u bij te staan bij de realisatie van uw droom project. Ook indien de bouwheer wenst mee te helpen in het bouwproces staan wij bij met raad en daad.

 

Voel jij je geroepen om ons gedreven team te versterken?

Vraag vrijblijvend informatie

Scroll to Top